People, Planet & Profit.


Iedere onderneming of organisatie wordt vandaag de dag geconfronteerd met het vraagstuk: MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.  In hoeverre is een bedrijf, naast winst en continuïteit, zich bewust van de gevolgen voor mens en natuur?

Bij duurzaam ondernemen zal iedere beslissing die het bedrijf neemt, de kansen moeten benutten voor een beter milieu, maatschappij en meer welzijn voor de medewerkers. Zeker niet minder belangrijk, deze beslissingen moeten ook financieel tot voldoende rendement leiden.  Wanneer u besluit te investeren in gezond groen op de werkplek, zal dit een goede stap zijn in de richting van ‘een beter welzijn voor uw medewerkers’.

Gezien vanuit het perspectief ‘rendement’ ? Onderzoeken hebben veelvuldig aangetoond dat planten op de werkplek leiden tot minder ziekteverzuim! Dit betekent lager kosten en hogere productiviteit.

Hydrocraft werkt niet alleen met groen maar denkt en handelt ook groen!

Ook wij voelen de maatschappelijke verantwoording en werken graag mee aan een gezond en leefbaar milieu voor nu en in de toekomst voor mens en dier.

Zo wordt daarom bij het onderhoud ook alleen gebruik gemaakt van milieuvriendelijke gewasbeschermende middelen, die biologisch afbreekbaar zijn en geen gevaar opleveren voor de mens

  • Ook letten wij op, hoe de afvalverwerking goed geregeld kan worden. Afval wordt bij ons gescheiden in: Organisch afval - plastic zacht transparant - kleikorrels - hard plastic -cultuurpotten - papier - karton - plantenbakken keramiek, kunststof, metaal - tempex - kunststof binnenbakken - trays en containers - chemisch afval - restafval.
  • Wij merken dat steeds meer klanten van ons bewuster omgaan met bijvoorbeeld energiebesparende maatregelen. Groene stroom, computers die sneller in slaapstand springen, automatische verlichting wanneer kamers wel of niet in gebruik zijn etc. Zij verwachten ook van hun toeleveranciers zoals bijvoorbeeld Hydrocraft, dat deze verantwoording nemen bewuster om te gaan met het milieu!
  • Op onze beurt beoordelen wij ook onze leveranciers weer, hoe MVO georiënteerd zij zijn!


Doelstelling van Hydrocraft:

  • Het creëren en uitvoeren van sfeervolle, aangename en gezonde werkomgevingen! Waarbij Duurzaam als belangrijk fundament ligt!
  • Duurzaam zoeken wij niet alleen in producten, planten of in de kwaliteit van mooie potten. Duurzaam vinden wij in het bijzonder in de persoonlijke relatie met u!
  • Hydrocraft houdt de focus op de lange termijn in het vizier.
  • Centrale vraag hierbij is: Waarmee kunnen wij u helpen opdat productiviteit, effectiviteit en creativiteit van uw medewerkers toeneemt?

Duurzaam ondernemen loont!

     
SNEL NAAR CONTACT LOCATIE

 

 

 

Home

Hydrocultuur

Onderhoud

Hydrocraft

Duurzaamheid

Referenties

Contact

Hydrocraft

Pieter Zeemanweg 73

3316 GZ Dordrecht

info@hydrocraft.nl

+31(78) 622 6777