Werken is leuk!


Zeker wanneer de sfeer goed is en collega´s het onderling goed kunnen vinden met elkaar. Creëer hieromheen een prettige werkomgeving en succes voor het bedrijf is vrijwel verzekerd.

Een fijne werkplek = aangenaam, sfeervol en gezond door het gebruik van levende planten!

Ook in uw organisatie zijn de medewerkers de meest kritische factor voor succes! Vrijwel iedere werknemer krijgt meer energie, is productiever en bewezen creatiever wanneer zijn of haar werkomgeving rust en orde uitstraalt.
Grote planten in combinatie met de juiste bakken, geuren en kleuren van verse bloemen hebben een positieve invloed op de werkomgeving en de emoties van mensen. Ook zult u ervaren welke invloed levende planten hebben voor het klimatologisch aspect in kantoor.

Ongezonde lucht?
 We leven in een tijd van multimedia. In veel kantoren domineren de PC´s, laptops, beamers etc. PC schermen die steeds groter worden, LCD schermen voor video conference of reclame uitingen. Men kan het zo gek niet bedenken. Dit alles heeft veel gevolgen voor het binnenklimaat waar we in kantoor mee te maken hebben. Vermoeidheid, hoofdpijn, irritatie van neus en keel zijn veel gehoorde klachten van medewerkers. Vele onderzoeken hebben al uitgewezen dat planten en andere natuurlijke elementen tot vermindering van stress leidt. Voldoende planten in een ruimte hebben ook een zuiverende werking van vooral organische stoffen die de luchtkwaliteit behoorlijk aantasten.
Wanneer u meer wilt weten over dit onderwerp, kunt u in pdf het volledige artikel lezen.

Investeren in groen op kantoor is investeren in uw medewerkers.
Voor iedere organisatie is kostenbeheersing een actueel onderwerp. Er wordt altijd gestreefd naar optimale efficiency.
Interieurbeplanting is helaas nogal eens de sluitpost. Dit hoeft absoluut niet nodig te zijn als u bij het budgetteren van deze faciliteit, vroegtijdig onze expertise inwint. Flexibiliteit van onze organisatie stelt ons steeds weer in staat, aan hoge en zeer specifieke wensen te voldoen.

Waarom u voor Hydrocraft zou kiezen?

  • 100% kwaliteit van onze producten en diensten
  • leveringen altijd rechtstreeks uit de kwekerij
  • service en flexibiliteit
  • trendy/creatief
  • uitgebreide garantieregeling op de totale beplanting
  • uitgebalanceerde onderhoudsabonnementen
  • binnen het budget altijd het maximale rendement
     
SNEL NAAR CONTACT LOCATIE

 

 

 

Home

Hydrocultuur

Onderhoud

Hydrocraft

Duurzaamheid

Referenties

Contact

Hydrocraft

Pieter Zeemanweg 73

3316 GZ Dordrecht

info@hydrocraft.nl

+31(78) 622 6777