Onderhoud = behoud!


Hoe slim, makkelijk en modern het kweeksysteem hydrocultuur ook is, het zijn planten die door mensen in leven dienen te worden gehouden. In de natuur wordt alles zelf in stand gehouden. Soms regent het dagen achter elkaar en dan zijn er weer perioden die lange tijd van droogte kennen. Stormen zorgen ervoor dat afgestorven bladeren uit de plant gewaaid worden. Talloze diertjes zorgen voor een natuurlijke (biologische)bestrijding van eventuele bacteriën en parasieten die niet in de planten thuis horen.

In kantoor en in huis zullen wij dit alles, zelf moeten doen! Onze medewerkers, die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van planten en bomen in kantoor, kunnen dit werk voor u uit handen nemen. Met de juiste kennis en gereedschappen zullen zij er voor zorgen dat de planten optimaal groeien. U zal jarenlang plezier hebben van mooi en gezond groen op de werkplek.
Met een frequent onderhoud zullen wij de kwaliteit van uw investering bewaken!

Bij iedere investering wilt u er zeker van zijn dat deze duurzaam is. Bij hydrocultuur is dit gewaarborgd, wanneer zij professioneel wordt verzorgd en onderhouden. Op de onderstaande pdf ziet u de verschillende abonnementsvormen die wij aanbieden. Op de pdf verzorgingsrapport ziet u het formulier waarop precies vermeld staat welke werkzaamheden zijn gedaan en indien van toepassing de bijzonderheden die zijn aangetroffen. Bij ieder bezoek wordt dit formulier ingevuld en krijgt u hiervan een exemplaar.

Abonnement A onderhoud per 4 weken
 Abonnement B onderhoud per kwartaal
 Abonnement C onderhoud speciale afspraken
 Verzorgingsrapport

     
SNEL NAAR CONTACT LOCATIE

 

 

 

Home

Hydrocultuur

Onderhoud

Hydrocraft

Duurzaamheid

Referenties

Contact

Hydrocraft

Pieter Zeemanweg 73

3316 GZ Dordrecht

info@hydrocraft.nl

+31(78) 622 6777