Hydrocraft Groenprojecten

 

 

Al meer dan 25 jaar houd Hydrocraft Groenprojecten zich bezig met ‘Groen’ in de ruimste zin van het woord. U bent bij ons op het juiste adres wanneer u op zoek bent naar kantoorplanten, hydrocultuurplanten, kunstplanten voor het kantoor, patio, tuin, binnentuin etc. Wij zijn met name gespecialiseerd in kantoorplanten op basis van hydrocultuur. Hydrocultuurplanten zijn sterk, gezond, makkelijk en worden speciaal gekweekt om langere tijd met hun wortels in het water te kunnen staan. Hierdoor is het mogelijk om de hydrocultuur kantoorplanten met een frequentie van 4 weken te verzorgen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de verzorging van uw kantoorplanten, uit te besteden aan Hydrocraft Groenprojecten. Onze onderhoudsmedewerkers komen dan regelmatig bij u op kantoor om de planten te verzorgen en in optimale conditie te houden.

 

Speelt u met de gedachten om uw werkruimte in te richten met mooie groene planten, gearrangeerd in speelse, kleurrijke, of juist in strakke plantenbakken en vazen, neem dan vrijblijvend contact op en wij zullen u adviseren en helpen met een duurzaam beplantingsplan.

 

Onze kernactiviteiten bestaan uit het professioneel creëren en uitvoeren van sfeervolle, aangename en gezonde werkomgevingen! Als u op de link sfeerimpressie klikt, krijgt u een goed beeld van enkele mogelijkheden en kunt u alvast ideeën opdoen, welke hydrocultuurplanten mooi in uw kantoor zullen staan. Kantoorplanten zullen een aanwinst zijn voor uw pand, uw klanten en bovenal voor de medewerkers!

 

 

     
SNEL NAAR CONTACT LOCATIE

 

 

 

Home

Hydrocultuur

Onderhoud

Hydrocraft

Duurzaamheid

Referenties

Contact

Hydrocraft

Pieter Zeemanweg 73

3316 GZ Dordrecht

info@hydrocraft.nl

+31(78) 622 6777